Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Het is een genoegen om kennis met u te maken.

Uw zakenreis of incentive tot in de puntjes geregeld? Dit is bij mij in vertrouwde en ervaren handen. U geeft al uw wensen aan mij door, ik luister daar zeer goed naar en denk met u mee en regel vervolgens alles van A tot Z.

VAN SIMPEL TOT COMPLEX
Even een vliegticket en hotel boeken? Zo gepiept! Maar ook als er perfecte vergaderruimtes, ervaren gidsen, ontspannen diners en een verrassende excursie op maat geboekt moeten worden, bent u bij mij aan het juiste adres. Hoe ingewikkelder, hoe leuker ik het vind om een vlekkeloze business trip voor u te regelen.

BESPAAR TIJD EN GELD
Ervaar het gemak van uw eigen Travel Counsellor en ontdek de full service die u 24/7 wordt geboden. Bespaar veel tijd en dus geld. Uw reisinformatie krijgt u als een draaiboek mee; dankzij een handige app heeft u dit altijd bij de hand.

GESPECIALISEERD IN GROEPSREIZEN
Incentives, personeelsreizen, bedrijfsexcursies en -uitjes, jubileumreizen, noem maar op; klanten weten mij te vinden voor de complete organisatie van groepsreizen in alle soorten en maten. Nationaal en internationaal, van tickets en transfers tot welkomstdrankje en aandenken.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een reisvoorstel of een kennismaking.
Ik ga graag voor u aan de slag!

Alicia ten Hoeve

Beste zelfstandig reisadviseur 2019

alicia@travelcounsellors.nl
0513-846092 of 06-22699243

Uw betaalde reissom is via Travel Counsellors gewaarborgd.
Travel Counsellors is deelnemer IATA, ANVR en
aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-22699243


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven