Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Welkom!
Mijn naam is Anita en Travel Counsellor in Amsterdam-Oost. Voordat ik Travel Counsellor werd, heb ik in de afgelopen 20 jaar voor verschillende reisorganisaties gewerkt zoals o.a. Jan Doets, Vacanceselect, Vliegtickets.nl en VCK Travel. Variërend van vakantie- tot zaken- en marine reizen.

Als Travel Counsellor neem ik u alle omslachtigheid omtrent het plannen en boeken van uw zakenreis uit handen. Mijn service is op maat gemaakt. Omdat ik u van de beste service wil voorzien, wil ik u en uw bedrijf graag goed leren kennen. Als uw persoonlijke Travel Counsellor ga ik samen met u aan de slag om de eisen en wensen van u en uw medewerkers in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reisuitgaven, frequent flyer programma’s, visa, dieetwensen en andere reisvoorkeuren. Zo bespaart u tijd, geld en zal alles tot in de puntjes verzorgd worden.

Niet alleen voor de reis, maar ook tijdens de reis ben ik te allen tijde beschikbaar mocht er iets wijzigen in het schema van u of uw medewerkers. Ik ben uw persoonlijke accountmanager voor 24/7.

Vindt u persoonlijke aandacht belangrijk, wilt u niet steeds bij elk telefoontje iemand anders te spreken krijgen en vindt u het prettig dat er bij spoedgevallen altijd iemand bereikbaar is, ongeacht of u nu in Nederland of tijdens uw reis in het buitenland bent?
Bel of mail mij voor een afspraak, ik kom graag langs om kennis met u te maken.

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-41643887


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Terug Naar Boven