Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Een zakenreis vraagt om flexibiliteit, om creativiteit en om snel schakelen.
Zaken doen betekent veelal weg zijn van kantoor, logisch dat u eisen stelt aan deze reis. Op snelle en juiste wijze maak ik alles voor u in orde. U kunt er op vertrouwen dat uw zakenreis bij mij in goede handen is.

Als Business Travel Counsellor ben ik u graag van dienst…
Mijn naam is Arlette van der Meer-Lammers, met mijn jarenlange ervaring in de reiswereld help ik u graag met het samenstellen van een gedetailleerde zakenreis.

Als Travel Counsellor regel ik uw zakenreis met persoonlijke aandacht. Voor uw zakenreis wil ik u graag “ontzorgen”. Ontzorgen in de vorm van meedenken en vooraf zo veel mogelijk voor u regelen, zodat uw zakenreis ongehinderd kan plaats vinden. Mocht uw afspraak in het buitenland gewijzigd zijn dan hoeft u slechts een mail of sms te sturen en ik zal u bijstaan met de wijzigingen op het reisschema.

Waarom zou u nog tijd en geld verspillen aan het uitzoeken van uw reisarrangementen, wanneer u kunt beschikken over uw eigen persoonlijke reisexpert.

Uiteraard bespreken we uw wensen voorafgaand aan onze samenwerking.
Is uw interesse gewekt, dan hoop ik u binnenkort te spreken.

Travel Counsellor
Arlette van der Meer-Lammers
[email protected]

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

0297-242184


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven