Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


De zakelijke reiziger is voor mij - eerst en vooral - een mens op reis. U reist echter meer en vaker dan de doorsnee toerist. En mag daarom ook hoge(re) eisen stellen. Met uw keuze voor mij, uw persoonlijke reisadviseur, bent u in de beste handen. Ik ben voor u 24/7 bereikbaar en heb de kennis en de middelen om u, binnen uw budget en tijdschema, efficiënt én comfortabel te laten reizen.

Ik zet mijn 30 jaar ervaring in de reisbranche graag optimaal voor u in. In januari 2019 ben ik door de vakjury verkozen tot Beste Zelfstandig Reisadviseur van Noord-Holland.

Mijn partnership met Travel Counsellors garandeert u toegang tot inkoopvoordelen en voorrang bij een uitgebreid scala aan aanbieders van vlieg- en treintickets, transport, hotelovernachtingen en vergaderaccommodaties. Aanvullende services, zoals bijvoorbeeld visa of vaccinaties, voor uzelf of uw medewerkers, zijn bij mij in goede handen. Maar ik verzorg ook graag de incentive bestemming voor uw zakenrelaties of salesteam.

Doet u uw zaken, dan regel ik uw reizen. En wilt u een persoonlijk kostenoverzicht, een doorlopende reisverzekering of een uitgebreide rapportage? Ik zorg ervoor.

Als professional in de reisbranche is Travel Counsellors natuurlijk aangesloten bij de ANVR, de SGR, het Calamiteitenfonds en IATA. Want we werken wereldwijd. En winnen ook regelmatig prijzen en awards voor onze diensten.

Wilt u tijd en geld besparen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor u en uw bedrijf op een rij te zetten. Ik kijk ernaar uit uw (zaken)reis tot in de puntjes te mogen regelen!

Met vriendelijke groeten,
Bianca Brouwer-van der Pels

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven