Gevestigd in Almere

Bianca Soolsma

Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Bianca Soolsma. Als zelfstandig reisagent ben ik aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V. Met 20 jaar ervaring in de reiswereld, kan ik u een deskundig advies geven voor al uw zakenreizen. Hotels, (charter)vluchten , autohuur, verzekeringen, ik kan uw zakenreis compleet voor u samenstellen. Vele bestemmingen combineren en het beste reisschema samenstellen is voor mij dagelijks werk. Als Business Travel Counsellor kan ik u veel tijd besparen en alles rondom uw zakenreis uit handen nemen.

Ik lever persoonlijke service en ik neem de tijd om mijn zakelijke klanten te leren kennen. U kunt dan ook verwachten dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Tevens ben ik ook bereikbaar buiten de reguliere openingstijden.

Wanneer u met een groep op reis gaat, komt daar veel bij kijken. Vele bedrijven zijn u voor gegaan en boekten bij mij de tickets of volledige groepsreis. Alles wordt geregeld, inclusief de online check-in en vanaf 20 personen ben ik, indien gewenst, ook aanwezig op de luchthaven bij vertrek.

In het jaar 2010 heeft Travel Counsellors mij bekroond met een Gold Travel Counsellor award. Deze wordt uitgereikt aan de top 100 van Travel Counsellors wereldwijd (Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Canada, Zuid-Afrika, Dubai, België en Nederland).

Travel Counsellors Nederland, met het hoofdkantoor in Den Haag, is onderdeel van Travel Counsellors Ltd in Engeland met het hoofdkantoor in Manchester. Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en lid van IATA, ANVR en deelnemer van het SGR en Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is. Tevens is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen een Airlines Failure verzekering inbegrepen.

Uw zakenreis is in zeer goede handen. Neem vrijblijvend contact met mij op om uw eisen en wensen aangaande uw aanstaande zakenreis bespreekbaar te maken.

Ik hoop ook u bij een volgende zakenreis te mogen begroeten.

Travel Counsellor Bianca Soolsma

E-mail: [email protected]
Tel: +31 (0) 36 53 52 179

signature

Neem contact met mij op

Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Stuur mij een bericht

Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacybeleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Ik heb bovenstaande gelezen en ga hiermee akkoord
Bericht succesvol verzonden Fout bij verzenden van bericht