Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Even voorstellen:

Mijn naam is Erik Sodekamp (37) en ik ben inmiddels ruim 8 jaar actief als Travel Counsellor. In 1e instantie met name voor vakantiereizen, maar al snel kreeg ik ook verzoeken van bestaande en nieuwe klanten of ik ook de zakenreizen wilde verzorgen. Door o.a. mijn uitgebreide luchtvaartkennis heb ik dit met veel plezier opgepakt.

Waarom Travel Counsellors?

Travel Counsellors is inmiddels in zeven landen actief. Wij zijn een grote organisatie, maar toch heeft u altijd één aanspreekpunt. De grootte van de organisatie biedt veel inkoopvoordeel, waardoor u altijd op een scherpe prijs kunt rekenen. Bovendien is de financiële dekking gewaarborgd, aangezien wij aangesloten zijn bij het SGR (en tevens bij ANVR, IATA en Calamiteitenfonds). Voor alle luchtvaartmaatschappijen die wij boeken, is een gratis verzekering tegen faillissement van de airline inbegrepen.

Persoonlijke benadering

Ik ken mijn klant en de werknemers en omdat ik altijd hun aanspreekpunt ben, hoeft niet alles elke keer opnieuw uitgelegd te worden. Daarnaast probeer ik in elke situatie mee te denken om tot de beste logistieke oplossing te komen. U kunt altijd een hoog niveau van service en een snelle respons verwachten. Bij mij komt de klant omdat men service, kwaliteit en persoonlijke aandacht op prijs stelt. Uw zakenreizen zijn bij mij in goede handen!

Welke diensten?

Of u nu één keer per maand of elke week op reis gaat, binnen Europa blijft of de hele wereld over reist; door ons wereldwijde netwerk kan ik voor u alle diensten verzorgen (o.a. vervoer, accommodatie, transfers, huurauto’s, incentives, vergaderlocaties, restaurants en verzekeringen).

Indien uw interesse is gewekt om de zakenreizen op een persoonlijke manier te gaan boeken, dan hoor ik heel graag van u!

Met vriendelijke groet,

Erik Sodekamp
erik@travelcounsellors.nl

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Terug Naar Boven