Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


WIE IS UW TRAVEL COUNSELLOR?
Mijn naam is Jean-Paul Roels (1967). In 2007 ben ik gestart als Travel Counsellor, ik werd zelfstandig ondernemer, voor mij een droom die uitkwam.
Trots kan ik zeggen dat ik een succesvol ondernemer ben en hier hard voor werk. Grotendeels heb ik dit succes te danken aan mijn opvoeding; namelijk opgegroeid in een ondernemersgezin en dus eigenlijk niets anders kan dan ONDERNEMEN.

UW ZAKENREIZEN BIJ MIJ NEERLEGGEN?
Ik ben begonnen als Travel Counsellor voor de leisure markt. Maar al snel kreeg ik ook verzoeken van bestaande en nieuwe klanten of ik ook hun zakenreizen wilde regelen. Ik heb dit opgepakt met dezelfde intentie waarmee ik ook al mijn leisure klanten help. Dit houdt in: hoog service niveau, betrokkenheid, passie en kwaliteit. Ik luister naar mijn klant en denk mee, leer ze echt kennen en kan ze daarom het beste bieden.

24/7
Mijn zakenklanten zijn blij dat ze mij elk moment kunnen bellen en ik weet wat belangrijk is voor ze.
Ik ken mijn klant en hun werknemers en omdat ik altijd hun aanspreekpunt ben hoeven ze niet elke keer alles opnieuw uit te leggen. Ik weet dat mijn ene klant altijd extra beenruimte nodig heeft in het vliegtuig, het paspoort van de andere klant binnenkort verloopt en weer een andere klant een nieuwe esta-aanvraag moet regelen. Zomaar wat voorbeelden waar mijn klanten blij van worden.

Daarnaast vind ik het belangrijk om een fijne band met mijn klant op te bouwen waarbij duidelijkheid en wederzijds respect belangrijk is. Voor het goedkoopste ticket naar Barcelona zeg ik heel eerlijk dat ik niet het juiste adres ben. De klant komt bij mij klant omdat ze service, kwaliteit en persoonlijk aandacht willen en dit voor een nette prijs.
U kunt een extra personeelslid in dienst nemen maar…… u kunt ook mij als uw Travel Counsellor in de hand nemen. Uw zakenreizen zijn bij mij in goede handen!

Mocht u interesse hebben, uw zakenreizen bij mij neer willen leggen, dan kijk ik uit naar uw telefoontje/mailtje en kom ik graag kennis maken.
Of u nu één keer per maand of elke week op reis gaat, blijft u binnen Europa of vliegt u de hele wereld over, door ons wereldwijde netwerk kan ik u voor alle diensten (regelen van vervoer, accommodatie, huurauto’s, incentives, verzekeringen etc) uitstekend van dienst zijn op alle wereldwijde bestemmingen.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Jean-Paul Roels

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-15905110


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Terug Naar Boven