Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Úw wensen, úw gemak, geen zorgen!

Mijn naam is Peggy Otto en in de bijna 20 jaar dat ik werkzaam ben in de reisbranche, heb ik altijd de wensen van mijn klanten als uitgangspunt genomen om een passende reis te maken bij de reisbureaus waar ik werkzaam voor ben geweest. Persoonlijke aandacht, meedenken en vooral ook denken in oplossingen wordt nog altijd enorm gewaardeerd door mijn klanten.

Doordat ik de tijd nemen om u en uw bedrijf persoonlijk te leren kennen, kan ik altijd de perfecte reis samenstellen.

Ik neem u alles uit handen waardoor u tijd en geld bespaart. Of het nu gaat om vluchten, parkeren, transfers, accommodatie of restaurant reserveringen. Mijn service is volledig; wat betekent dat ik voor u klaar sta voor, tijdens en na uw reis.

Scherpe prijzen bij een compleet aanbod (ook hotels, autohuur, losse vluchten, etc);
Uw wensen zijn altijd leidend!

Ik hoop u te kunnen laten ervaren hoe mijn enorme gedrevenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook voor u kan leiden tot een goede zakelijke relatie! Ik doe graag een stap extra voor u!

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-15409618


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven