Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Stelt u zich eens voor dat u zich in uw werk alleen hoeft te richten op die zaken waar u het beste in bent. Datgene dat u het liefste doet en waardoor u succesvol bent. En dat u die onderdelen van uw werk die u het minst leuk vind, minder goed af gaan en toch noodzakelijk en tijdrovend zijn kunt overlaten aan een specialist. Iemand die er ALTIJD voor u is, waar u op kunt VERTROUWEN, iemand die met u MEEDENKT, u ONTZORGT en iemand die TOEGEVOEGDE WAARDE biedt. Zou dat niet fantastisch zijn?

Al meer dan 18 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld, in al deze jaren heb ik verschillende facetten van het vak mogen uitoefenen welke mij veel ervaring en kennis hebben opgeleverd. In al mijn verschillende functies heb ik altijd geprobeerd mijn klant centraal te stellen.

Als uw persoonlijke Business Travel Counsellor kan ik dit voor u doen! Uw zakenreis reis, incentive of groepsreis is zojuist ook persoonlijk geworden. Als Business Travel Counsellor sta ik in nauw contact met mijn klanten. ‘With us….it’s personal’ geldt zeker ook voor mijn service bij zakenreizen.

Wanneer u mij uw zakenreizen toevertrouwd, ben ik altijd uw aanspreekpunt. Hierdoor leer ik u en uw werknemers kennen. Weet ik wie welke specifieke wensen heeft met betrekking tot overnachten, eten en vliegen. Dingen die voor u belangrijk zijn en voor mij vanzelfsprekend om voor u te regelen.

Of u nu enkele keren per jaar, maandelijks of wekelijks op reis gaat, uw kunt erop vertrouwen dat uw reis bij mij in goede handen is en ook die aandacht krijgt die het verdient om uw reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door kennis van zaken, wereldwijde contacten met airlines, hotels, autoverhuur, verzekeringen enz kunt u er van verzekerd zijn dat uw reis bij mij in goede handen is.

Natuurlijk kunt u uw zakenreizen ook neerleggen bij uw secretaresse of receptioniste die deze taak erbij doet. Maar u kunt ook kiezen om uw zakenreizen neer te leggen bij mij, uw persoonlijke Business Travel Counsellor!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met mij op per telefoon 06-23837135 of mail [email protected] om vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen en te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Rike van den Beld
BUSINESS TRAVEL COUNSELLOR

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven