Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Als u regelmatig voor uw werk naar het buitenland moet, dan gaat dit altijd gepaard met het regelen van tenminste het verblijf en vervoer. Nu heeft u hier misschien al aardig wat ervaring mee en heeft u (of uw assistent) e.e.a. snel geregeld. Maar hoe u het ook wendt of keert, het kost altijd kostbare tijd om zelf uw zakenreis te organiseren. Als u dit niet zelf wilt doen, kunt u mij hiervoor inschakelen. Ik ben persoonlijk reisadviseur, gespecialiseerd in business travel.

Ik moet voor mijn werk naar het buitenland. Hoe kom ik aan de juiste informatie, waar moet ik zoeken?
Waarschijnlijk gaat u tegenwoordig meteen op internet zoeken. Vele uren en vele sites later wordt dan uiteindelijk toch een min of meer passende vlucht met een ogenschijnlijk plezierig hotel gevonden. Wat doet u? De beoordelingen lezen; maar wat de één een prachtig hotel en heerlijk eten vindt, beschrijft de ander als verouderd, te luidruchtig, onsmakelijk etc.

Dus moet u zich afvragen: vind ik op internet wel de beste informatie om zelf m’n business trip te regelen? Zonder overstappen onderweg, zonder onhandige vertrek- en aankomsttijden. Hoe regel ik een transfer naar mijn hotel? En hoe houd ik alles betaalbaar? Het op deze manier zelf organiseren van uw zakenreis kost meestal veel tijd en misschien zelfs een paar grijze haren. Dus veel efficiënter en effectiever is het om mij in te schakelen die voor u aan de slag gaat, nadat u mij hebt verteld wat u precies nodig heeft en wanneer. Ik weet welke airlines welke vluchten en tegen welke tarieven aanbieden; ik ken uit eigen ervaring veel hotels in de hele wereld en vind voor u snel de perfecte accommodatie, die aansluit bij wat u zoekt; ik schakel snel en profiteer van scherpe tarieven met vervoerders en accommodatieverschaffers. Maar ik sta ook nog eens dag en nacht voor u klaar in geval van calamiteiten.

Dat betekent voor u: geen zorgen en een vlekkeloze business trip. En een belangrijke besparing van kostbare tijd!

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven