Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Als u regelmatig voor uw werk naar het buitenland moet, dan gaat dit altijd gepaard met het regelen van tenminste het verblijf en vervoer. Nu heeft u hier misschien al aardig wat ervaring mee en heeft u (of uw assistent) e.e.a. snel geregeld. Maar hoe u het ook wendt of keert, het kost altijd kostbare tijd om zelf uw zakenreis te organiseren.

Met Rob van Lieshout en Bram Beurskens haalt u 25 jaar passie en ervaring met reizen en luchtvaartdienstverlening in huis. Vanuit managementfuncties bij grotere bedrijven hebben wij ervaren dat de sleutel tot tevredenheid draait om aandacht en persoonlijke service. Proactief meedenken en het bedrijf leren kennen.
Vanuit die visie hebben wij besloten om aan de slag te gaan als zelfstandig bureau. Dit doen we onder de vlag van de wereldwijde organisatie Travel Counsellors. Een bedrijf dat haar sporen heeft verdiend getuige de vele internationale awards en de ontwikkelingen die continu door blijven gaan. Ook een bedrijf dat ons als ondernemer de tools geeft om snel en efficiënt te werken, te zoeken en te rapporteren naar onze klanten zodat wij de tijd hebben om ons te verdiepen in u als bedrijf en om uw bedrijf en uw medewerkers/reizigers te leren kennen.

Een zakenreis is wat ons betreft meer dan het juiste ticket op de juiste dagen en het voordeligste tarief. De juiste voorkeursstoel in het vliegtuig, de gewenste verdieping in het hotel, de laatste updates over grensdocumenten. Zaken die net het verschil maken om uitgerust en scherp uw meeting binnen te stappen na een lange reis. Wij houden proactief rekening met loyalty programs, spaarsystemen van de diverse airlines en allianties maar ook van hotels. Wij kijken naar tarieven en naar dagen. Wilt u uw senior medewerker op zondagavond laten vertrekken omdat het ticket iets voordeliger is of vliegt hij op maandagochtend binnen zijn reguliere werktijden? Wij denken daarin mee en leveren managementrapportages op ieder gewenst niveau.

Zowel voor uw bedrijfsuitjes alsook voor uw Meetings, Incentives, Congressen en Events bieden wij een duidelijke service, goede onderhandelingspositie richting de locaties, kennis van zaken met oog voor detail en een uitstekende bereikbaarheid en samenwerking met uw eventplanner of medewerker.

Als extra service bieden wij kosteloze incompany sessies voor uw medewerkers:
Zodra de vakantieplanning binnen uw bedrijf rond is gaan uw medewerkers op zoek naar een geschikte vakantie. Wij komen graag op locatie langs om uw medewerkers te helpen.
U bied hiermee een extra kosteloze service aan uw mensen en uw medewerker heeft sneller zijn/haar vakantie geregeld en zal met die geruststelling productiever zijn voor uw bedrijf.


Graag komen wij bij u langs en presenteren wij u onze mogelijkheden.

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

MIJN BEOORDELINGEN


Terug Naar Boven