Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Heeft u weleens overwogen om uw business travel uit te besteden aan een deskundige en betrouwbare partij in de reisbranche, waarbij u er zeker van kunt zijn dat al uw reizen financieel gewaarborgd zijn? Waarbij u één contactpersoon heeft, die 24/7 voor u klaar staat in goede en in slechte tijden? Dan is dít het moment. Kies voor mij, Travel Counsellor Sabrina Schipper.

UW PERSOONLIJKE REISAGENT

Travel Counsellors is een financieel gezonde franchiseorganisatie in de reiswereld met 7 kantoren in 7 verschillende landen, waarbij ruim 1800 bevlogen zelfstandig reisadviseurs zijn aangesloten. En daar ben ik er één van. Ik heb kantoor aan huis op Marken, in de Gemeente Waterland, op 20 km van Amsterdam. Ik werk voornamelijk online, maar ik bezoek ook regelmatig de kantoren van mijn klanten door heel Nederland. Door mij als uw persoonlijke reisagent aan te stellen draag ik zorg voor alle reizen van u en uw medewerkers en bent u verzekerd van de allerbeste persoonlijke service. Naast tickets, hotels en meetings in het buitenland regel ik ook werk gerelateerde uitjes. Voor workations, incentives, teamuitjes en teambuilding kunt u namelijk ook bij mij terecht. U bent voor mij geen nummer, maar mijn klant en ik zal er alles aan doen om uw zakenreis zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

KENNIS EN ERVARING

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou. Bovendien heb ik 3 jaar in Barcelona gewoond.
De reiswereld is echter niet de enige branche waarin ik gewerkt heb. Ik ben ook accountmanager geweest bij diverse 4-sterren hotels in Zaandam en Amsterdam en bij een internationale groothandel in snoepartikelen. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik werkzaam binnen het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

9 REDENEN OM UW ZAKENREIS BIJ MIJ ONDER TE BRENGEN

1. Reiservaring en ruime kennis van de reiswereld, de support van een financieel gezonde franchiseorganisatie en toegang tot een netwerk van 1800 bevlogen reiscollega’s in 7 verschillende landen.
2. Een zeer uitgebreid aanbod aan producten wereldwijd: vliegtickets, treintickets, hotels met goede wifi en vergaderfaciliteiten, autohuur, taxitransfers en parkeren bij de luchthaven.
3. Reiskostenbesparing: door betrouwbare samenwerkingsovereenkomsten die Travel Counsellors met meer dan 70.000 leveranciers wereldwijd heeft afgesloten haal ik het maximale uit uw reis en minimaliseer ik de tijd die u eraan kwijt bent.
4. Gemoedsrust: met mij heeft u 1 vast aanspreekpunt en bent u altijd verzekerd van een goed verzorgde reis zonder zorgen. Voor noodgevallen ben ik 24/7 telefonisch bereikbaar.
5. Onze 24/7 Duty Office is altijd op de hoogte van wat er op de wereld speelt en biedt acute hulp bij calamiteiten.
6. Assistentie te plaatse: indien gewenst reis ik gewoon met u mee.
7. Al uw reisbehoeften onder één dak: ik kan zowel uw privévakanties als zakelijke reizen organiseren.
8. Al uw reisschema’s en reispapieren overzichtelijk bij elkaar in de handige gratis myTC app.
9. Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Wist u dat ik gespecialiseerd ben in het organiseren van workations? Lees er meer over op https://www.workationopmaat.com/.

Als uw interesse is gewekt, neem dan vandaag nog contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Ik wil u en uw bedrijf ook graag leren kennen en kijk uit naar een prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-20386867


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Terug Naar Boven