Travel Counsellors

HET IS EEN GENOEGEN OM KENNIS MET U TE MAKEN


Voor al je zakenreizen, incentives en workations: één contactpersoon, die jou en je bedrijf kent, waarmee je snel en flexibel kunt schakelen en altijd voor jou en je bedrijf klaar staat.

Mijn naam is Sabrina Schipper en ik werk als zelfstandig reisadviseur via Travel Counsellors vanuit mijn kantoor aan huis op Marken in de Gemeente Waterland, onder de rook van Amsterdam. In tegenstelling tot de grote, onpersoonlijke zakenreisbureaus ken ik al mijn klanten persoonlijk en weet ik altijd waar ter wereld zij zich bevinden. Door snel en laagdrempelig contact via telefoon, e-mail en WhatsApp kan ik snel en efficiënt schakelen bij vragen, wijzigingen en problemen, want ik ben niet gebonden aan kantooruren. Mijn dienstverlening richt zich vooral op kleine en middelgrote ondernemingen.

Voor al mijn reizen maak ik vooral gebruik van leveranciers waar Travel Counsellors rechtstreeks een contract mee heeft afgesloten. Daarmee heb ik toegang tot een wereldwijd aanbod aan accommodaties, alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, transfer- en excursiemogelijkheden, overtochten, treintickets en parkeren op de luchthaven.

JOUW PERSOONLIJKE REISAGENT

Travel Counsellors is een financieel gezonde franchiseorganisatie in de reisbranche met 6 kantoren in 6 verschillende landen, waarbij ruim 2000 zelfstandig reisadviseurs zijn aangesloten. Ik werk voornamelijk online, maar ik vind vertrouwen en het opbouwen van langdurige relaties met mijn klanten erg belangrijk. Ik breng mijn klanten dan ook een aantal keer per jaar een bezoek in bedrijven door heel Nederland.

KENNIS EN ERVARING

Na het afronden van mijn HBO opleiding Leisure Management heb ik gewerkt als reisbureaumedewerker bij Globe Reisburo en als medewerker touroperator bij KRAS. Ook heb ik gewerkt als standplaatshostess voor Sudtours aan de Costa Dorada en voor TUI in Gran Canaria en ben ik werkzaam geweest bij een agentschap in Salou.
De reiswereld is echter niet de enige branche waarin ik gewerkt heb. Ik ben ook accountmanager geweest bij diverse 4-sterren hotels in Zaandam en Amsterdam en bij een internationale groothandel in snoepartikelen, maar ook bij grote Amerikaanse multinationals als HP en Airproducts, waarvoor ik zelf ook vaak op zakenreis moest. Voordat ik mijn eigen onderneming startte was ik werkzaam binnen het Sociaal Domein bij de Gemeente Amsterdam.

9 REDENEN OM JE ZAKENREIS BIJ MIJ ONDER TE BRENGEN

1. Persoonlijke service en de zekerheid van een goed georganiseerde reis.
2. Ruime kennis van de reiswereld onder de vlag van een financieel gezonde, internationale franchiseorganisatie.
3. Een zeer uitgebreid aanbod aan producten wereldwijd.
4. Géén uurtarief en no cure, no pay.
5. Onze 24/7 Duty Office is altijd op de hoogte van wat er op de wereld speelt en biedt acute hulp bij calamiteiten.
6. Als je extra assistentie te plaatse nodig hebt, reis ik gewoon met je mee.
7. Al je reisbehoeften onder één dak: naast je zakelijke reizen organiseer ik ook privévakanties of een combinatie van beiden.
8. Al je reisschema’s en reispapieren overzichtelijk bij elkaar in de handige gratis myTC app.
9. Aangesloten bij ANVR, SGR, SGR-Z en Calamiteitenfonds.

Neem gewoon een keer vrijblijvend contact met me op, om te kijken wat ik voor jóu kan betekenen. Ik denk graag met je mee.

Met vriendelijke groet,

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Business Travel Counsellor kan ik uw zakenreis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande zakenreis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

06-20386867


STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw zakenreis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

Door dit formulier in te vullen en te versturen gaat u akkoord met onze privacy beleid en de door u geselecteerde Travel Counsellor zal contact met u opnemen, per e-mail of telefoon om uw wensen te bespreken. U kunt u op elk moment uitschrijven.

Terug Naar Boven